Zonja e Parë e Ukrainës ia nis mesazhin e qartë Rusisë: Burrin s’ma merr askush as lüfta

Zonja e Parë e Ukrainës, Olena Zelenska, ka dhënë një intervistë të rrallë me bashkëshortin e saj, presidentin Volodymyr Zelensky.

Është hera e dytë që çifti shihen së bashku që nga fillimi i luftës në Ukrainë.

“Askush nuk ma merr burrin tim, madje as l ufta”, tha Zelenska në intervistë, duke shtuar se mezi e kishin parë njëri-tjetrin që kur Rusia pushtoi Ukrainën dhe ishin “shkëputur” si familjet e tjera.