Vrίtet Kosovari në Belgjikë pak para Iftarit, ishte besimtar dhe agjëronte Ramazan

Një shqiptar i Kosovës është vr,arë në Belgjikë. Vikt ima është shtetasi Dion Jashanica, 20-vjeç dhe ngjarja ka ndodhur në Molenbeek të Brukselit.

I riu ndodhej brenda një automjeti tip Nisan të parkuar në rrugë, kur autori zbriti nga një automjet tjetër tip Skoda dhe u fut në makinën ku ndodhej 20-vjeçari dhe e q ëlloi për vd ekje.

Por, një prej protagonistëve në atë z ënkë, iku për t’u kthyer, pas pak kohe, me pis toletë dhe e qëlloi për vd,ekje Dion Jashanicën, i cili priste në makinë orën e iftarit, pasi ai ishte besimtar mysliman dhe agjëronte muajin e shenjtë të Ramazanit.

20-vjeçari njihej si një person i qetë dhe që gëzonte respektin e të gjithë komunitetit ku banonte.

https://youtu.be/tiy9XvrU4iY