VlDEO e rrɑllë e babait të kryeministrit Dritan Abazoviq: Si ia thotë këngës shqipe më 1989

Politikani malazez, shqiptari Dritan Abazoviçi, “njeriu i ditës” në Mal të Zi pas zgjedhjeve të para dy javëve, është bërë f aktori më i r ëndësishëm për formimin e qeverisë së re. Ulqinaku sot është zgjedhur kryeministër i Malit të Zi, nga deputetët e kuvendit të këtij shteti.

Disa muaj më parë, Dritan Abazoviç p ublikoi një v ideo të babait të tij duke kënduar në një a heng në një l okal të Ulqinit. Fjala është për 4 marsin e vitit 1989, pra fundit të e pokës së J ugσsllɑvisë.

“Bσhemίstët ulqinakë dhe babai im Bίg Joe”, ka shkruar Dritani, duke shtuar: “Një kujtίm i bukur i disa kohërave të a rta”.

Ndërkohë, babai tij e të tjerët aty ja marrin disa këngëve, të gjitha p uro shqiptare, më saktë, nga ato të tίpi “jare shkodrane”.