Vjen Lajmi Fantastikë nga KURTl 200 euro për seciIin qytetarë në Kosovë

“Duke i konsideruar rrethanat ekonomike, M. e Financave, Punës dhe Transfereve në kuadër të pakos së ringjalljes ekonomike në bazë të masës 3.2, mbështetja për pensionistet dhe me asistencë sociale propozon ndarjen prej 30 miIionë eurove për të ju dalë në ndihmë përfituesve të skemave pensionaIe dhe qytetareve” ka thënë Hekuran Murati.

“Kjo masë për nga vëllimi i familjarëve që prek është më e madhja që është miratuar ndonjëherë më afërsisht, nga kjo masë do të përfitojnë rreth 200 mijë njerez që janë përfitues të pensioneve bazike që janë kontribut pagues rreth 50 mijë familje që janë nga kategori të rreth 20 mijë personave me aftësi të kufizuar dhe rreth 30 mijë të pensionisteve nga kategori të tjera”