(Video) Putin i ndodh ajo që s’e kishte menduar, ja çfarë ndodhi gjatë kohës që fliste

Një ha kim i madh i orareve të televizioneve ruse bëri që miliona njerëz të shikonin mesazhin se “gjaku i ukrainasve ishte në duart e rusëve.”

Thirrja “Jo luf tës” erdhi ndërsa rusët po përgatiteshin për të parë paradën vjetore të Ditës së Fitores në Sheshin e kuq të kryesuar nga Vladimr Putin.

Hakerat shfaqën mesazhin në kanale të ndryshme të transmetuara nga operatori celular MTS, NVT Plus , Rostelecim dhe Wink.

VideoKETU