VIDEO: I vetëm përballë të gjithëve, momentet e fundit të ushtarit trim ukrainas

Siç shihet në një video të fundit nga fronti ukrainas, një ushtar vendas lu fton me guxim deri në fund, duke mbrojtur llogoren ku ndodhet nga suImet e fσrcave speciale ruse që ndodheshin vetëm pak metra larg tij.

Ky ushtar arriti të hidhte dy herë një b ombë ruse nga llogorja ku gjendej.

Videoja, e filmuar nga qielli mbi Novotoshkivske, në Luhansk, tregon një grup separatistësh pro-rusë duke avancuar përmes një llogoreje që ndan një fushë djerrë, të shkatërruar nga artileria e rëndë. Pasi rusët qëIIuan për v dekje një ushtar ukrainas dhe detyruan pjesën tjetër të tërhiqej, një mbrojtës i vetëm qëndron për t’u përballur me agre sorët dhe fillon një betejë e dëshpëruar nga afër.

VIDEO