Vajza e Azem Hajdarit flet për herë të parë për Haklajt e Tropojës

Kanë kaluar 22 vjet që nga v rasja e m istershme e Azem Hajdarit, e cila ende vazhdon që të jetë në qendër të vëmendjes së mediave.

Për herë të parë në një intervistë, një anëtar i familjes Hajdari ka përmendur Haklajt dhe m arrëdhënien që kanë me ta.

E ftuar në emisionin e moderatores Ester Bylyku “Glamour Zone” në Tv ORA, vajza e Azem Hajdarit, Rudina është pyetur për herë të parë për një temë aq delikate, siç është familja Haklaj.