V des ish-presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani

Ish-presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, ka v dekur.

Disa media në Shqipëri raportojnë se Nishani ishte i shtruar në gjendje shumë të vështirë në një spital në Gjermani tash e disa muaj.

Situata shëndetësore e ish-kreut të shtetit shqiptar u përkeqësua pas infektimit të tij me CO VID-19 dy muaj më parë.

Ai vu ante nga një së.mundje autoimune në mëlçi dhe nuk arriti t’i tejkalojë pasojat që v irusi i la.