Ukrainasit “dhëmbë për dhëmbë” me rusët, momenti i kundërsuImit në Kharkiv

Sot jemi në ditën e 74 të luftës dhe rezistenca e ukrainasve vetëm sa është bërë më e fortë.

Ata u fotografuan në rajonin e Kharkiv duke kryer një kundërofensivë ndaj rusëve.

Kharkiv, në veri-lindje të Ukrainës, është qyteti i dytë më i madh i vendit dhe mbetet një objektiv kryesor i bombardimeve ruse.

Presidenti ukrainas Zelensky ka thënë se çdo marrëveshje me Rusinë është e mundur, por si fillim trupat ruse duhet të tërhiqen nga Ukraina.