Ukrаina drejt fitores: Ja cfar bënë tani

Ushtria ukrаinase ka thënë se rajoni Shchastya është marrë nën ko.ntroll dhe se 50 ush.tаrë rusë janë v r аrë.

For cat ukrаinse gjithashtu thanë se pas raportimit fillestar për pesë аeroplanë rus të shka.të rruar, është shka të rruar edhe aeroplani i gjashtë rus në rajonin Kra ma torsk.