U möri jetën tre vajzave të vogla në Greqi, zbulohet letra: Mami ti je e keqe, ke një X në zemër

Vazhdojnë të publikohen detaje tro nditëse nga historia triller e tre vajzave të mitura që dy shohen se u v ranë nga mamaja e tyre në Greqi.

Një shënim i ri u zbulua dhe që mban autorsinë e Georginës 9-vjeçare. Shënimi i paraqitur nga Star është shkruar me një dorë fëmijërore, e cila tregon marrëdhënien me nënën dhe përshkrimi nuk është aspak lajkatar për Roula Pispirigou.

Kjo pasqyron mendimet e Georginas fatkeqe për mamanë e saj. Në fletë shkruhet: “Jo fshat – mami je e keqe. “E dashur mami jo” dhe ka vendosur një X në zemër, ndërsa një rresht poshtë saj thotë “e goist” dhe më pas me laps shohim një njollë.

Këto janë shënime të gjetura në një fletore që ajo përdorte në shkollë, ku shkruante ushtrimet e saj. E gjithë kjo, natyrisht, para episodit të madh që e çoi fëmijën në encefalopati, pasi pas kësaj Georgina nuk mundi të shkruante dot më!