U рërрlaѕën për νdekje nga një makinë, turiѕtët që humbën jetën në Ѕhkodër ishin рolak

Para pak minutash në aksin rrugor Shkodër-Tiranë u regjistrua një ngja rje tragjike ku h umbën jetën dy turistë.

Këta të fundit një burrë dhe një grua me origjinë nga Polonia po udhëtonin me motor, teksa u përplasën nga një makinë tip “Golf V” ngjyrë të zezë.

Dy vi ktimat janë rreth moshës 35-40 vjeç dhe u aksidentuan në Kryebushat të Shkodrës.