Trupi i pajetë i ish-presidentit Nishani me transport rrugor dërgohet në Shqipëri (VIDEO)

Trupi i pajetë i ish-presidentit të Shqipërisë, Bujar Nishani, tashmë ka arritur në Merdare dhe i njëjti pritet të vazhdojë rrugën e tij drejt pikës kufitare me shtetin e Shqipërisë në Morinë.

Klan Kosova ka përcjellë nga afër kortezhin me arkivolin e ish-presidentit shqiptar dhe pamjet e momentit mund t’i ndiqni më poshtë: