Treni del nga shinat në Gjermani, katër të v dekur dhe dhjetëra të pIagosur

Një ngjaarje tra gjike është regjistruar ditën e sotme në Gjermani.

Mësohet se një tren ka dalë nga shinat duke regjistruar një aks ident fataI me 4 vi ktima dhe dhjetëra të pl agosur.

Më konkr etisht ngjarja ka ndodhur në veri të Garmisch-Partenkirchen, një qytet bavarez pranë kufirit me Austrinë.

Pas ngjaarjes policia ka nisur het imet Iidhur me shkakun e aks identit. Përveç shërbimit zj arrfikës në operacion janë përfshirë gjithashtu dhe tre helikopter shp ëtimi nga Tiroli, Austri.

Sipas mediave gjermane, treni ka dalë nga shinat duke bërë që vagonat e mbushur me pasagjerë të rrë zohen në anë të hekurudhës.

Ende nuk dihet arsyeja e aks identit apo numri total i pasagjerëve.