Thirrje: Mos dilni në rrugë! Raportimet e fundit: Tifozët po qëIIojnë me gurë policinë

Inci dente të shumta në disa rrugë të kryeqytetit, mes tifozëve holandezë dhe forcave të rendit.

Pas përleshjes te ‘Kryeministria’ dhe ‘Pallati me Shigjeta’, huliganët kanë marshuar në këmbë drejt kryqëzimit të ’21 dhjetorit’.

Aty janë përplasur sërish me p olicinë. Tifozët kanë që lluar me g ur dhe se nde të forta drejt uniformave blu. P olicia ka kërkuar edhe mbylljen e lokaleve te rruga ‘Mustafa Matohiti’, por ka hasur në rezistencën e pronarëve dhe është tërhequr.