Test psikologjik: Kush është sipas jush, mamaja e vërtetë e djalit?

Lojërat përfaqësojnë gjithmonë një sfidë që vendos në vështirësi një prej kapaciteteve tona. Përgjigja qëjepni në shumë pyetje apo teste psikologjike përcakton disa nga tiparet e personalitetit tuaj. Në këtëartikull ju tregojmë një imazh të një fëmije që luan midis dy zonjave. Detyra juaj është të zbuloni se cila nga zonjat është nëna e vërtetë e djalit. Merrni gjithë kohën e duhur, analizojeni mirë foton dhe zgjidhni.

Nëse keni zgjedhur zonjën numër një: Ju jeni një person këmbëngulës, gjithmonë në kërkim të sëvërtetës dhe pa frikë për vështirësitë e jetës. Gjithmonë mundoheni të shihni aspektet pozitive të gjërave dhe nuk i trembeni ndryshimeve dhe rreziqeve. Ju analizoni çdo detaj dhe në fakt, keni dhënë përgjigjen e duhur, zonja numër një është nëna e vërtetë e fëmijës. Ndërkohë, kjo zgjedhje tregon edhe se nuk ju pëlqen të ngatërroni punët profesionale me çështjet personale. Jeni gjithashtu të rrethuar nga njerëz që ju duan të mirën.

Nëse keni zgjedhur zonjën numër dy: Jeni kreativë dhe keni një imagjinatë shumë të pasur. Dini se si t’i dëgjoni mirë të tjerët dhe t’i këshilloni në mënyrën e duhur. Jeni mjaft të ndjeshëm dhe jeni shumë të aftëprofesionalisht, por për fat të keq keni gabuar këtë herë në përgjigje. Në fakt, zonja numër dy nuk ështënëna e vërtetë e djalit të vogël.

Arsyeja se pse zonja 1 është nëna e vërtetë e djalit: Ajo është ulur në mënyrë të tillë që këmbët t’i ketësa më afër djalit. Ky është pozicioni mbrojtës i nënës. Nga ana tjetër, nga sa edhe është vërtetuar nëshumë studime, fëmijët luajnë duke qëndruar përballë nënës së tyre, jo duke i kthyer shpinën.