Temperatura 35 gradë/ Rrebesh i papritur shiu në vend, ka rënie të gurëve nga malet

LIBRAZHD- Një rrebesh i papritur shiu ka pushtuar Librazhdin. Ndonëse temperatura është e lartë dhe ka shkuar 35 gradë, një shtërngatë lokale shiu ka përfshiu zonën

Kjo ka bërë që të ketë rënie të gurëve nga malet duke rrezikuar drejtuesit e automjeteve.

GSituata paraqet rrezik te “Kthesat e Murrashit”.

Policia po monitoron akset rrugore, ndërsa firmat e mirmbajtjes po pastrjonë rrugën.