Tash është një nga politikanet më të njohura? E gjeni se cila është kjo vajzë në fotografi

Në prill të këtij viti bëhen plot një vit që kur Vjosa Osmani u zgjodh Presidente e Republikës së Kosovës.

Kjo është një ndër fotot e rralla të Presidentes nga fëmijëria e saj. Siç e shihni, nuk ju duhet shumë për ta dalluar Osmanin, pasi ajo mban edhe sot të njëjtën paraqitje, përtej ndryshimeve që i kanë dhënë vitet.

Fiziku i Vjosa Osmanit ka marrë së fundmi gjithë vëmendjen e mundshme. Duket se përveç angazhimit në çështjet politike ku huajse prej një viti ka qenë e pandalshme në detyrën e saj, Osmani i është përkushtuar edhe fizikut të saj.

E gjeni dot për cilën bëhet fjalë? Duket edhe sot Presidentja e Kosovës duket se ka humbur relativisht shumë kilogramë dhe duket në super formë.