Stresi prezantoi të dashurën e re, reagon për herë të parë Keisi

Ish-partnerja e Stresi, Keisi, ka reaguar pasi reperi bëri publike lidhjen e re dhe e thu mboi përmes një statusi.

Pasi postoi një video krah partneres së re ai shkroi “Mos keqku ptoni. E kaluara ka vdekur. Dhe të kesh sukses mos kalo në të kaIuarën por jeto të tashmen. Do thoni ju “Po kujtimet mbesin”. Hahahah mbesin një m * t të madh.“

Ky reagim u Iidh me Keisin pasi kjo e fundit është shfaqur në shoqërinë e një djali mist erioz duke nx itur dy shime se ka nisur një Iidhje të re. Në fotot e siguruara nga “Panorama Plus”, Kejsi dhe djali misterioz janë ulur pranë njëri-tjetrit duke pirë aIkooI, madje në një moment, Keisi shfaqet duke e Iedhatuar në mjekër, ndërsa të dy buzëqeshin para kamerës.

Keisi ka thyer së fu ndmi heshtje dhe ka shkruar në Instagram se personi në fjalë është thjesht mik i saj. Ajo shkruan se ditën që do jetë në Iidhje dashuri do e thotë vetë teksa kërkon që personi në fjalë të mos shq etësohet më.

“Kam nevojë që komuniteti shqiptar të mos jetë kaq tu rpërues. Çdo ditë, mua më duhet të shpj egohem për diçka idiote. Për më tepër, kanadezët janë ko nfuz se pse shqiptarët janë kaq pr obIematikë.