Spartak Ngjela, Avokati Shqiptar Bën Thirrjen E Madhe: “Të Bashkohen Ushtritë Shqiptare Ku’ndër Serbisë!”

Avokati shqiptar, Spartak Ngjela ka ardhur me një propozim të vecantë për dy shtetet shqiptare, Kosovën dhe Shqipërinë.

Ai përmes një postimi në rrjetin social Facebook kërkoi bashkimin e ushtrisë së Kosovës dhe Shqipërisë. Sipas tij, ushtria e bashkuar moderne dhe e f0rtë, për shqiptarët është një domosdoshmëri historike dhe ajo ka filluar të ngrihet dhe do të ecë përpara shumë shpejt.

“Shqiptarët duhet të jenë të përgatitur ushtarakisht kundrejt Serbisë: Serbia ka lindur nga hiçi,

është krijuar nga k rimi kundër shqiptarëve, dhe ka shfrytëzuar, jo fuq i në e saj, por fuq inë e shteteve evropianë që kanë qenë në lutfë me Arbërinë dhe shqiptarizmin, të paktën 200 vjet përpara serbëve.”, deklaroi ai.