Sot moderatore e suksesshme dhe shumë e komentuar, e gjeni kush është vogëlushja në foto?

Teksa e shihni mund të krijoni një ide, pasi tiparet nuk kanë ndryshuar shumë.

Sot ajo është një nga moderatoret më të komentuara të momentit e cila ka qenë kryefjalë e mediave dhe ka mbi 1 milion folloëers në Instagram.

Bëhet fjalë për moderatoren Bora Zemani. E cila në këtë foto është mjaft e vogël gjithësesi e këndshme.