Siguria në plazhe/ Blutë zbarkojnë në terren, fillon ѕekueѕtrimi i motorrëve të ujit dhe mjeteve lundruese (VIDEO)

Një ditë pas tra gjedisë në Himarë ku vogëlushja 7 vjeçare humbi jetën pasi u përpIas nga një skaf që drejtohej nga komsari Arjan Tase, policia ka zbarkuar në terren dhe ka kryer kontrolle për parandalimin e përdorimit të mjeteve lundruese pranë puѕhuesve.

Blutë e Vlorës kanë ndërmarrë masa në të gjithë qarkun për të garantuar sigurinë e puѕhuesve në plazhe, duke bërë ѕekueѕtrimin e motorrëve dhe mjeteve lundruese që qarkullonin në hapësira ujorë të palejueshme.

VlDEO