Nëse mund t’ia qëlloni se cila nga mollat s’është reale jeni gjeni!

Ëmbëlsirat mund të vijnë në të gjitha format dhe madhësitë. Ben Cullen e fitoi titullin e “mbretit të ëmbëlsirave” duke bërë modelet më të gu ximshme dhe ekst reme të tortave që duken në forma të ndryshme.

Nuk ka një objekt në këtë botë që ai nuk mund ta rikrijojë në formë torte – një këpucë, një gj oks pule dhe madje edhe një telefon.Nuk ka asnjë ku fizim për imagjinatën dhe aftësinë e Benit, shkruan bright side.

Nëse a koma nuk besoni, përpiquni të mendoni se cila nga frutat në foton e mëpσshtme nuk është reale. A mund t’ia që lloni se cila nga mollat s’është reale? Nëse nuk e gjetët, rezultatin e keni më pσѕhtë.