Shqiptari e bën për spital vajzën e tij pasi ajo ia harxhoi 10 euro…

Shqiptari e bën për spi tal vajzën e tij pasi ajo ia harxhoi 10 euro…

Një rast jo fort i zakontë i dh unës në familje është denoncuar mbrëmë, në Policinë rajonalë të , ku një grua e ka raportuar bashkëshortin për dh unën qe ia ka sh kaktuar vajzës së tyre.

Si rezultat i denoncimit, Policia është vënë në veprim dhe ka shoqëruar të dyshuarin, i cili në stacion policor është përballur me d enoncimin e gruas për dh unën qe e ka sh kaktuar ndaj vajzës së tyre.