“Shkundet” Maqedonia e Veriut, lëkundje tërmeti (Magnituda)

Para pak minutave regjistrohet një tërmet në Maqedoninë e Veriut me magnituë 4.2 dhe është ndjerë në Delçevë.

Tërmete janë regjistruar edhe në Greqi dhe Bullgari /Alsat,mk

Po ashtu, dy tërmete më të vogla kanë ndodhur afër këtij rajoni.