Shikoni se çka i ndodh Erdoganit pasi që mori voglushin 4 muajsh në krah Video

Shikoni se çka i ndodh Erdoganit pasi që mori voglushin 4 muajsh në krah.

Qytetarët që panë përballë presidentin Erdogan u habitën. Duke biseduar me qytetarët në pastiçeri, Erdogan ka marrë në krahë vogëlushin 4 muajsh Yagiz Efe duke shprehur dashuri.

E kjo video dëshmon më së miri modestin e tijë që ka për fëmijët dhe gjithë qytetarët.