Shenjat nuk janë të mira/ Presidenti i Ukrainës: Nuk do të takohem me Putin

Kremlini nuk e përjashton mundësinë e një takimi midis presidentit rus Vladimir Putin dhe presidentit ukrainas Volodymyr Zelensky.

Megjithatë, sipas agjencisë së lajmeve Tass, takimi mund të konsiderohet i realizueshëm vetëm pasi të jetë arritur një dakordësi për një projekt-marrëveshje.

Kjo ishte një përgjigje për deklaratën e bërë më herët nga presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelenskyy.