Shembje gurësh afër Kufirit të Kosovës (VIDEO)

Shembje gurësh kanë ndodhur sot në Bllacë të Maqedonisë së Veriut, në afërsi të kufirit me Kosovën.

Mediat i kanë publikuar disa pamje nga momenti kur gurët bien në rrugë dhe bëhet e pamundur kalimi i rrugës.

Klankosova.tv ka kontaktuar me Ministrinë e Infrastrukturës dhe është në pritje të një përgjigje.