Sëmundja e rëndë i merr jetën infermieres shqiptare, rrëqethin kolegët: Hidhërim i thellë

Një infermier shqiptare ka ndërruar jetë, pasi humbi betejën me një sëmundje të rëdë. Lajmi është bërë i ditur nga Urdhri i Infermierit të Shqipërisë të cilët kanë shprehur ngushëllimet e tyre për familjarët e të ndjerës.

Znj. Eljona Isufaj( Kuqi) kishtenjë eksperiencë 15 vjeçare si infermiere në martenitetin e Fierit. Kishte rreth 2 vite e shpërngulur në gjermani për një jete më të mirë për dy fëmijët e saj të mitur.

Njoftimi:

Të nderuar kolegë,

Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të koleges tonë znj. Eljona Isufaj( Kuqi).

Znj. Eljona lindur më 31.03.1984, me një eksperiencë 15 vjeçare si infermiere në martenitetin e Fierit.

Diplomuar në Universitetit e Tiranës, dega Infermieri, duke shërbyer me përkushtim, profesionalizëm pranë pacientëve. Kishte rreth 2 vite e shpërngulur në gjermani për një jete më të mirë për dy fëmijët e saj të mitur.

Urdhri i Infermierit të Shqipërisë shpreh ngushëllimet e sinqerta familjarëve, miqve, të afërmeve dhe kolegëve,

Qoftë i paharruar kujtimi saj.