Rrihen serbët mes vete në qendër të Beogradit, kërςasin karriget, rripat, grυshtet (VIdeo)

Rrihen mes vete tifozët serbë në qendër të Beogradit.

Siç njihen tifozët serbë, për sjellje të turpshme kudo që shkojnë, janë me të urryerit në Ballkan, kësaj radhe u rrahën mes vete para ndeshjes famëkeqe Cërvena Zvezda – Partizani.

Aty u përdorën karrige, rripa, shqelma, shkopinj e grushte.

Siç raportojnë disa media të atjeshme, karriget fluturonin nga kafenetë.

Një tifoz ka mbetur i shtrirë pa ndjenja në rrugë si pasojë e rrahjeve. Me një fjalë, kjo është sjellja dhe fytyra e vërtetë e tyre. /in7

VIDEO