Reperi i njohur Kosovar, tashmë muezin VlDEO

Reperi mitrovicas Kreshnik Fazliu , i njohur ndryshe me emrin e artit MC Kresha është shfaqur ka thirrur ezanin në një xhami në qytetin e tij.

Siç dihet Mitrovica është deri diku ajka e jetës islame në Kosovë, duke patur dhe tre emra hoxhallarësh të njohur, siç Enis Rama, Ekrem Avdiu dhe Fatmir Latifi.

Është ky një tregues se ky reper po afrohet me besimin, gjë që ka ndodhur dhe me shumë emra të tjerë të artit kosovar, sidomos nga muzika.

Po në Mitrovicë, do bënte bujë vite më parë kalimin në jetën fetare i Ferki Shalës, liderit të TNT-së me famë dhe në ish-Jugosllavi. /tesheshi.com/

VlDEO