Qytetari ѕerb në Merdarë: Tash në pleqëri më duhet vet t’i bëj ndryshimet në targa(VIDEO)

Një qytetar serb e ka komentuar vendimin e Qeverisë së Kosovës në lidhje me vendosjen e reciprocitetit për letërnjoftime dhe targat serbe.

Ai gjatë kalimit të pikës kufitare në Merdarë është shprehur se respekton çdo vendim kushtetues, derisa shtoi se nuk ka asnjë problem me shqiptarët.

Megjithatë, ai është ankuar se pse duhet t’i ndryshojë targat.

“Unë e respektoj çdo vendim kushtetues. Unë kam lindur në Kosovë dhe lëviz pa asnjë problem. Po vërtet kësaj radhe nuk e di se për çfarë po bëhet fjalë. Unë nuk kam asnjë problem me shqiptarët. Tash në pleqëri më duhet vet t’i bëj ndryshimet në targa”, është shprehur ai për Klan Kosovën.