Pse Serbia i frίkësohet Albin Kurtit e jo Hashim Thaçit

Nga Viktor Buzhala

Serbia e dëshmoi sërish që i frίkësohet Albin Kurtit. E shtinën mediat serbe Aleksandër Vuçiqin të betohet që jo vetëm nuk ka pi me Kurtin, por as s’ia ka dhënë dorën asnjëherë.

Të njējtit nuk reagonin fare kur bëhej fjalë për Hashin Thaçin. Madje, edhe kur Vuçiqi kalonte mē tepër kohë me të se me familje tē vet, nuk iu pengonte aspak.

E nē anën tjetër, pikērisht Thaçi e kishte udhëhequr një ushtri që i I uftoi dhe mposhti ata.

Por, Serbia nuk iu frίkësohet shqiptarëve që ia kthejnë p ushkën. I është frίkësuar gjithnjë shqiptarëve të mençur.

Postimi tij: