“Pritet te ndodhë shumë shpejt”, Rama jep lajmin e mire për shqiptaret, ja ç’na pret…

Kryeministri Rama bëri me dije se Shqipëria do të bëjë hapa konkretë për gazifikimin e vendit në bashkëpunim më Azerbajxhanin.

Shefi i qeverisë u shpreh se po diskutohet për të eksploruar mundësinë e ndërtimit të një rafinerie të re të naftës.

“Do të punojmë shumë ngushtësisht për gazifikimin e Shqipërisë dhe në këtë aspekt hapi i parë shumë i rëndësishëm është nisja e një pune konkrete për gazsjellësin joniano-adriatik, i cili faktikisht përmes TAP-it lidh pjesën e sipërme që do të thotë Shqipërinë me Malin e Zi, Kroacinë, Bosnjën dhe faktikisht e kthen Shqipërinë në një nyje shumë të rëndësishme të shpërndarjes së gazit”, tha Rama.