Presidenti i ri i Shqipërisë, Rama zgjedh të ‘preferuarin’ e tij!

Kryeministri Edi Rama në një deklaratë për mediat, ka deklaruar se një nga emrat që ai do të preferonte si president është Hashim Thaçi, por rrethanat e bëjnë këtë të pamundur.

“Nuk bëjmë asnjë negociatë dhe nuk kemi asnjë komunikim për të bërë në atë që në funksion të politikës është , ne do kishim vënë Hashim Thaçin president dhe do ishte një president i shkëlqyer për Shqipërinë dhe Kosovën.

Por fatkeqësisht ai nuk është i pranishëm për momentin në bashkësinë shqiptare si i lirë se ndaj tij po zhvillohet një proces që mos më bëni ta them se ca procesi është”, tha Rama.