Presidenti i ‘ardhshëm’ i Rusisë është më i vështirë se Putini: Zbulohet emri dhe detajet..

Nikolai Patrushev njeriu që është cilësuar si pasardhës i mundshëm i Vladimir Putinit,

është edhe më “ba rb ar” se presidenti rus, ka paralajmëruar eksperti anglez. Pushtimi rus i Ukrainës vazhdon të pësojë pengesa pasi Moska pësoi një tjetër humbje në fushëbetejë këtë javë. Imazhet satelitore tregojnë se si forcat e Ukrainës penguan përpjekjen e Rusisë për të kaluar një lumë në Donbas, duke 5hkatërruar dhjetëra automjete dhe duke 5hkaktuar wiktima të rënda.