Plaku nga Kosova thotë se e di sekretin e një a’rme, kërkon takim me Albinin ose shefin e ushtrisë

Një mjek popullor nga Kosova ka treguar një storie aq interesante sa edhe vështίrë të besueshme.

Ai tregon se si e ka shëruar një zviceran nga moerthi, e që sipas tij “as mjekët nuk kanë mundur ta bëjnë”. Ai shton tutje se atij i ishin kërkuar 200 mijë euro për shërίm.

“200 mijë frangë janë shumë. E kam marrrë barin dhe e kam mbaruar dhe i kam shkuar nëpër shitore. E kam mbaruar. Më ka thënë duahn a pin, i thash jo nuk e dhezi.

Për cfare e ki, i thashë për sallatë. Shkova në spίtal dhe më tha ku i ke marrë paret“, tregon ai pak a shumë ngjarjen për të cilën lë shumë f akte pa treguar, sic është zakoni në tregimin e këtyre hίstorίve mesatare popullore.

Ai shkon edhe më tutje duke kërkuar takim me kryeministrin ose “shefin e ushtrίsë”, për të cilët thotë se do ua tregojë sekretin e një “ar*më shumë të rrezίkshme”.