PërpIasi për v dekje të vajzën me gomone, Arjan Tase: Nëse do rrotulloja skafin në anën tjetër, do v’risja familjen time

Në seancën gjyqësore, Arjan Tase është shfaqur i tro nditur pas ngjarjes së rëndë në Himarë, ku përpIasi për v dekje 7-vjeçaren Jonada Avdia.

“Nuk do të doja kurrësesi të kishte ndodhur ajo që ndodhi. Nuk dua të mbrohen dhe nuk do pretendoj asnjë rrethanë lehtësuese, ka thënë Tase. Dua t’ju kërkoj ndjesë edhe të gjithë kolegëve të policisë së shtetit të prekur nga kjo situatë. Nuk duhet të ndodhte kurrësesi, por fati im i keq. Në skaf kishte hipur vetëm nëna ime dhe djali im i vogël.

Në det ishte gruaja me djalin e madh dhe motra më dy fëmijët. Nëse skafi do ishte rrotulluar në anën e kundërt do të kisha v rarë familjen time. Nuk doja të ndodhte. Pashë që kishte dallgë, po qëndroja pak larg njerëzve”, tha Tase.