PërpΙαsje në Kuvend, ndërhyn garda! Ja çfarë i bëjnë Berishës

Një përplasje ka ndodhur në seancën e sotme të Kuvendit të Shqipërisë, ku gjatë fjalimit që ish kryeëministri Sali Berisha po mbante, atij i është mbyllur mikrofoni nga drejtuesja e seancës, deputetja Ermonela Felaj.

Berisha po fliste për çështjen e inceneratorëve, në momentin kur Felaj vendosi të ndërpriste fjalën e tij me arsyetimin se kishin kaluar 2 minuta.

Kjo ka sjellë revoltimin e deputetëve të tjerë, duke vazhduar nga Flamur Noka i cili me një fletë në dorë me listën e diskutuesve, është drejtuar drejt Felajt dhe ka bllokuar foltoren e Kuvendit.