Përfίtojnë të gjίthë shqίptarët dhe emίgrantet/ Rama jep lajmίn e madh: Këto famίIje marrίn zarfίn me Iekë!

Përfίtojnë të gjίthë shqίptarët dhe emίgrantet/ Rama jep lajmίn e madh: Këto famίIje marrίn zarfίn me Iekë!

Kryeministri Edi Rama bën me dije se rreth 130 mijë familje gjatë vitit 2022 kanë përfituar bonusin e bebes.“Japim 40,000 lekë për fëmijën e parë, 80,000 lekë për fëmijën e dytë, 120,000 lekë për fëmijën e tretë.

Ata kanë qenë mbrëmjen e djeshme të ftuar në sfilatën e stilistit nga Kosova Valdrin Sahiti. Dhe kur të gjithë prisnin çfarë do ndodhte po të përbaIIeshin, ata kanë surprizuar duke u shfaqur krah njëri-tjetrit.