Pas 42 vitesh Rihap Varrin e djalit , nëna zbulon të vërtetën trσnditëse: Ma ndinte zemra

Lidia Reid është ndier e shk at ërru ar, pasi ka hapur v a rri n e të birit, i cili kishte ndërruar jetë në vitin 1975.Djali i saj Garry nuk është gjendur.

Brenda ark iv olit nuk kishte asnjë t rup. Lidia ka mbi 42 vite që lu ft on për të gjetur se çfarë ka ndodhur me djalin e saj.

Kur ajo ka kërkuar të shihte djalin e saj në spitalin “Sick Kids” në Edinburgut ata i treguan një fëmijë që nuk ngjasonte me të sajin.

Kur ajo ka thënë se nuk ishte fëmija i saj, mjekët kanë thënë se kishte kaluar de p resion pas lindjes.

“Në fund të kësaj historie ka një shpjegim logjik.

Trupi i djalit tim nuk është vënë në a rk i vol sepse atij i kanë marrë or ga net”,- ka thënë Lidia.

Ndërmjet viteve 1970 dhe 2000 ka pasur dyshime për përfshirjen e disa mjekëve në tr a fi k o rg anesh, por nuk ka pasur kurrë pro va të forta për këtë.

Në ato vite mjekët në Skoci u justifikuan se kishin mbajtur rreth 6,000 or gane dhe inde nga tr upat e fëmijëve të v de kur sepse po kryenin eksp erimente.

Nga ana tjetër Lidia thotë se nuk do të ndalet pa mësuar se ku ndodhet tr upi i djalit të saj.