Pamje dramatike: Momenti kur ushtarët rusë bien në pritë

Disa herë mbrojtësit e Mariupolit, ata ushtarë ukrainas që po hyjnë në legjendën ushtarake me këmbënguljen, guximin dhe organizimin e tyre, kanë përçuar prova të sukseseve.

Ushtarët rusë po përjetojn ferrin e vërtetë në qytetin e Maiopolit.

Regjimenti i Azov publikoi video të trupave të tyre duke i zënë pritë një force ruse (e cila duket se po transportonte me automjete civile) në qytetin Mariupol.

Një ushtar ukrainas afrohet deri në dy metra afër rusëve të shtrirë në tokë dhe hedhë granata dore mbi ta.

VIDEO