Njihuni me burrin që jeton i lumtur me dy gra: XheIozi ka, por ja ѕek reti im

Një burrë dhe bashkëshortja e tij ranë në dashuri me të njëjtën grua që e takonin tek biznesi i tyre dhe kështu vendosën që të krijonin një marr ëdhë nie tres he…Pronarja e palestrës që mban emrin CrossFit Mary Barillas u njoh me partnerin e saj Leo kur ishin 13-vjeç.

Me kalimin e kohës ata filluan të dilnin dhe u martuan kur Mary mbushi 17-vjeçe, në një kohë që Leo ishte duke shërbyer për Trupat Detare në Irak, Sri Lanka, Kore dhe Karolinën e Veriut.Pasi Leo e la punën e tij të mëparshme ata u shpërngulën në Uashington, nisën biznesin dhe sollën në jetë dy fëmijë. 5 vite më vonë, çifti njohën Kimberlee Slagle në palestrën e tyre dhe të tre u bënë miq

Gjithsesi, ndërsa miqësia e tyre sa vinte e bëhej më ‘intesive’ ata kuptuan se bëhej fjalë për një romancë të ‘fshehur’.Kimberlee ka gjithashtu dy fëmijë, njërin 11 dhe tjetrin 7-vjeç nga një marrëdhë.nie e mëparshme dhe të dyja familjet jetojnë tashmë nën një çati.Duke folur për marr ëd.hënien e tyre, Leo thotë: Xh.el ozia nuk m ungon në asnjë ma rrëdh.ënie. Ne kemi gjetur mënyrën më të mirë për ta men axhuar përmes ko munikimit. Komunikimi është çelësi. Nëse nuk i diskutojmë gjërat, nuk mund t’i zgjidhim.