Çfarë ndodh pas V dekjes – dëshmia e një vajze që është ringjallur nga të v dekurit do t’ju lërë pa fjalë

Nëse keni menduar ndonjëherë se si është jeta e përtejme, kjo është mundësia e përsosur për ta zbuluar! Në momentin e v dekjes, një energji e çuditshme e çon shpirtin tuaj në botën tjetër. Pa marrë parasysh se nga cila anë shikoni, ka dritë kudo.

– Edhe pse nuk e ke më trupin tënd, ndihesh sikur e ke. Ju befas i dini të gjitha gjërat që nuk i dinit kurrë kur ishit gjallë.

Atmosfera është e mbushur me pëshpëritje qetësuese, shumë zëra duket se këndojnë vetëm për ju. Në sfond dëgjohet muzika e violinës, violonçelit dhe harpës. Rrezet e dritës duket se ju kuptojnë.

Qeniet më të larta do t’ju përshëndesin dhe do t’ju ndihmojnë të përballeni me situatën e re. Ju do të merrni dashuri të pakushtëzuar nga këto krijesa!

Dhe pastaj, sikur dikush të kishte shtypur një buton dhe të kishte lëshuar jetën tuaj në vend të një filmi. Ju mund të shikoni çdo pjesë të jetës suaj, nga lindja deri në v dekje, sikur të kishit një telekomandë.

Pas v dekjes, ju keni mundësinë të ndiqni të gjitha rrugët që nuk keni ndjekur kur ishit gjallë, për të parë se çfarë do të ndodhte nëse do t’i bënit.

Pasi të keni ekzaminuar gjithë jetën tuaj, ju merrni një trup të ri, i cili përbëhet nga drita e përqendruar. Nuk jeni aspak të shqetësuar se si dukeni.

Në katin e sipërm do t’ju takojë udhërrëfyesi juaj shpirtëror, dhe megjithëse nuk e keni takuar kurrë në tokë, ju ende e njihni njëri-tjetrin. Dhe ju jeni kthyer me familjen dhe miqtë tuaj.

Ti e kupton që v dekja nuk është aq e frikshme sa duket, sepse ti je i përjetshëm.