Mrekulli Nga Turqia, Një Person Thotë Tekbir “Allahu Ekber” Dy Herë Dhe Shûhet Zjàrri (Video)

Në Turqi në disa vendet që kaplûan zjàrret duke u përhapur me të madhe në shumë vende,ku ka pasur edhe vdèkje dhe pànik i madh krijuar tek njerëzit që gjènden në ato zona të prèkura nga zjàrri.

Një person në një video i cili e
përjètoi zjàrrin në Turqi, shihet duke kërkuar ndîhmë prej Zotit, duke thirur emrin e Allahut me tekbir:

https://www.instagram.com/p/CSAWSroDdJR/?utm_medium=copy_link

Allahu Ekber, Allahu Ekber, që shihet nga pamjet se
zjàrri ishte në flàkë, dhe pas pak filloi të shûhej duke mbetur vetëm tÿmi. / Monitor.mk