Biznesmeni që u gjetë i v dekur në Emshir është nip i Adem Grabovcit

Personi që u gjetë i v dekur brenda veturës së tij në lagjen Emshir në Prishtinë, siç merr vesh Gazeta Insajderi është biznesmeni Nazmi Grabovci, nipi i Adem Grabovcit.

Sipas policisë vi ktima është 50 vjeçar dhe dy shimet e para janë se ka k ryer vetëv rasje.

Ndërsa rastin për Insajderin e ka konfirmuar zëdhënësi i policisë, Agron Borovci, ku i njëjti ka thënë se vi ktima i përket moshës 50 vjeçare.

Borovci tutje tha se mbështetur në informacionet e para, ka elemente të vetë vr asjes, por he timet tanimë kanë nisur mbi v dekjen e tij.

“Rreth orës 12:00 kemi pranuar informatën për një trup të pa jetë, në një veturë në lagjen “Emshir” në Prishtinë. Policia menjëherë ka dalë në vendin e ngjarjes si dhe mjekët emergjent të cilët kanë konstatuar v dekjen e vi ktimës, mashkull, rreth 50 vjeç. Mbështetur në informacionet e para, përkundër që ka elemente që sugjerojnë për vetë vr asje, policia në koordinim me prσkurorin e shtetit ka nisur një he tim mbi v dekjen dhe po vijon me ndërmarrjen e të gjitha veprimeve he timore dhe të ekzaminimit, që do të ndihmonin he timin e ngjarjes si dhe sqarimin e plotë të rastit“, tha Borovci.