Ngjarje trσnditëse/ Gjashtë të v rarë dhe nëntë të pΙagosur në një suΙm

Të paktën gjashtë persona janë v’rarë dhe nëntë të tjerë janë pIagosur nga të shtënat e ar mëve në qendër të qytetit të Sacramento të Kalifornisë në SHBA.

Mediat raportojnë për njerëz që largohen në panik pasi të sh tëna ar mësh automatike sh përthyen në një zonë të mbushur me restorante dhe bare. Ambulanca të shumta u dërguan në zonë.

Autoritetet nuk kanë dhënë ende detaje se cilët janë autorët e kësaj ma sakre dhe motivet e saj.

“Ju lutemi shmangni zonën pasi ngjarja mbetet aktive”, – tha policia në një deklaratë.

“Ishte thjesht e t merrshme. Sapo u ngjita, pashë një skenë kaotike, polici kudo, vi ktima me gj ak në të gjithë trupin e tyre, njerëz që bërtisnin, njerëz që qanin, njerëzit shkonin, “Ku është vëllai im?” Nënat qajnë dhe përpiqen të identifikojnë se kush ishte fëmija i tyre” – tha një prej dë shmitarëve.