“Nga 24 deri në 34 euro për person”, miliarderi që agjeron përpiqet të përfitoj edhe nga biznesi i iftarit

Menyat e iftareve në Kosovë, ditëve të fundit janë bërë temë diskutimi për shkak të rritjes së çmimeve. Në këtë trend është edhe biznesi i miliarderit Behgjet Pacolli, i cili edhe vet është agjërues i Ramazanit.

Biznesmeni kosovare Behgjet Pacolli nihet si person që e agjeron muajin e shenjtë të Ramazanit. Vet Pacolli për këtë çështje ka folur disa herë publikisht.

Por biznesi i tij, njëri nga hotelet më luksoze në Prishtinë duket se gjatë këtij muaji do ket goxha fitim nga “biznesi i menyve të iftarit”

“Swiss Diamond Prishtina”, ka publikuar menyjat për iftarë. Dhe ajo që bjën në sy është çmimi i lartë që nis nga 24 deri në 34 euro.