Ndizet atmosfera jashtë stadiumit “Air Albania” nga tifozët, zbardhet çfarë po ndodh

Tirana është bërë gati për finalen e madhe të Ligës së Konferencës dhe FNSH, Policia dhe Forcat Speciale kanë filluar nga puna menjëherë të cilët janë shpërndarë kudo rreth zonës së stadiumit dhe jo vetëm.

Gjithashtu dhe atmosfera nga jashtë stadiumit sa vjen e ndizet akoma dhe më shumë, me tifozë të shumtë nga të dyja ekipet që vijnë ta shohin nga afër stadiumin “Air Albania”.

Ndërkohë shihen dhe që rreth stadiumit po fillojnë të ngrihen dhe kioskat e dyqanet zyrtare të UEFA-s për sfidën midis Romës dhe Fejnordit.