Momenti më i veçant i Presidentit Erdogan/ Gjithë salla ngrihen në këmbë kur ai mori fjalimin në SHBA

Momenti më i veçant i Presidentit Erdogan/ Gjithë salla ngrihen në këmbë kur ai mori fjalimin në SHBA.

Mbështetja e presidentit Erdogan për myslimanët u prit me lavdërime nga komuniteti mysliman.

Kur përfaqësuesit e komunitetit mysliman të SHBA-së vlerësuan Presidentin Erdogan, salla u ngrit në këmbë dhe dha mbështetje me duartrokitje.